(+31) 013 5716548 info@tsreizen.nl

Lifestyle reizen is de Engelse vertaling van “levenswijze” en verwijst naar de kenmerkende manier van leven van een individu of groep. Lifestyle reizen richt zich dus op het organiseren van reizen, rondom een thema, waarin de deelnemers een nieuwe leefstijl gaan ervaren en eigen maken. Hiermee geef je een nieuwe, positieve impuls aan je privé en professioneel leven.

De thema’s tijdens de reis worden uitgewerkt in de vorm van workshops, clinics en gesprekken in een plezierige en ontspannen sfeer, samen met andere deelnemers die dezelfde doelen nastreven. Je doelstellingen staan hierbij centraal. Alle trainingen worden uitgevoerd door gespecialiseerde professionals.

In Marokko zult je een totale andere lifestyle ontdekken. Het land bied je ook een enorme rijkdom aan cultuur, natuur, en vormt een ideale omgeving om een nieuwe lifestyle te starten.

De geheimen van de Marokkaanse cuisine

 De geheimen van de Marokkaanse cuisine Eten is in Marokko is een sociaal gebeuren en een belangrijk onderdeel van de Marokkaanse cultuur. De keuken kent een lange traditie. Kruiden en groenten worden op grote schaal gebruikt. Belangrijke kruiden zijn kaneel, komijn,... Lees meer

Pin It on Pinterest